Najlepsze wyniki osiągnęli uczniowie Katolickiej Szkoły Podstawowej Sióstr Dominikanek:
- język polski- 93% punktów możliwych do zdobycia
- matematyka -99%
- język angielski - 96%
Odradzam SP16, wyniki wynikami ale jeśli dziecko w domu nie przysiadzie do nauki to w szkole też go nie wyuczą.
Ludzie to są wyniki średnie. To nie tak że wszyscy mieli bardzo słabe wyniki. Corocznie to tak wygląda. A większość i tak ma ponad 70/80% po prostu są osoby które bardzo zaniżyły wynik na przykład wynikiem 10%. Te wyniki wcale nie są złe tak naprawdę takie same jak w zeszłym roku
A Brajanki i Dżessiki i tak miały same szóstki na świadectwach, bo rodzice wychodzili!
Pani Stobiecka , nauczycielka matematyki w IV LO dopiero się ucieszy , że dostanie takich słabych uczniów z matematyki. Już zaciera ręce do gnębienia . Normalnie dla niej to pole kukurydzy do wycięcia.
Ciekawy jestem jakie wyniki będą za rok. Jak motywować będą do pracy swoich nauczycieli dyrektorzy szkół skoro sami zostali tej motywacji pozbawieni. Otóż, drodzy Państwo, nowi włodarze rozpoczęli rządy od zabrania dodatku motywacyjnego dyrektorom piotrkowskich szkół. Zagrywka poniżej pasa. Tak się po prostu i po ludzku nie robi. Poznaje się pracowników, a potem ocenia. Z tego co mi wiadomo, do szkół nikt nie przyszedł, ani pan Wiernicki, ani pani Czechowska. Nie zwołali spotkania z dyrektorami, nauczycielami….Zabrali/znacznie obniżyli dodatki motywacyjne dyrektorom placówek. Sami natomiast przyznali sobie pięęęękne uposażenia. Drogi moderatorze-wierzę, że bezstronnie opublikujesz mój komentarz.
Do zbierania szparagów nie jest potrzebne wykształcenie. Będą jeszcze durniejsi niż ich rodzice, ministra o to zadba
Te dobre zm8any zaczęły się od zmniejszonych dodatków dla dyrektorów szkół. A w Łodzi mają być podwyżki. https://strefaedukacji.pl/wyzsze-dodatki-funkcyjne-dla-nauczycieli-od-kwietnia-ale-nie-wszedzie-sprawdz-kogo-dotyczy-podwyzka/ar/c5-18360585
To nie tylko praca nauczyciela. Jeśli są słabi uczniowie, to żaden mistrz nie pomoże. Z gliny złota nie ulepisz, że by nie powiedzieć inaczej...
Czy 10-tka jest tak słabą szkołą? Może ktoś wyrazić swoją opinię o tej szkole? Ludzie których znam i ich dzieci tam chodzą chwalą tą podstawówkę ale te wyniki napawają mnie lękiem przed posłaniem tam dziecka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!